Jouw koffieleverancier voor bedrijven en kantoren

Gepubliceerd op 26 oktober 2023 om 09:00

Three P Coffee is jouw duurzaamste koffieleverancier.

Wij leveren aan bedrijven, kantoren, sportverenigingen, scholen, instellingen, etc.

Waarom zou je voor Three P Coffee kiezen?

Wij zijn een duurzame koffieleverancier en kijken in alles wat we inkopen waar we als bedrijf een positief effect op ons klimaat kunnen creëren.

Zo werken wij vanuit een klimaat neutrale werkomgeving, wordt ons elektrisch transport opgeladen van eigen zonnepanelen en zijn we trotse partner van SDG lokaal Oosterhout en Breda circulair.

Zo worden onze leveranciers geselecteerd op duurzaamheid en hun ambities rondom ons klimaat.

 

Etna koffieautomaten

Zo kiezen wij ook bewust voor Etna koffieautomaten, niet alleen voor de beste kwaliteit, maar ook voor hun circulariteit. Na de levensduur van een machine kunnen deze bij enkele machines al voor 96,2% gerecycled worden.

 

Suiker en creamersticks

Zo kopen we zelf grootverpakkingen suiker en creamersticks in die we ompakken in kunststof boxen met een lange levensduur waar een emballagesysteem op zit. Zo brengen wij afval verpakkingen bij bedrijven terug.

 

Brita waterfilters

Ook al onze Brita waterfilters die jaarlijks vervangen worden gaan retour naar de leverancier. Deze worden weer gerecycled en alle onderdelen worden weer hergebruikt.

We praten hier over kwaliteitsfilters en 100% circulair, precies 2 belangrijke reden waarom wij voor Brita Waterfilter kiezen.

 

Three P Coffee haalt ook koffiedik retour

Dit doen zij met eigen transport 100% elektrisch en bezorgen dit bij onze partner Prinsenzwam in Breda.

 

Prinsenzwam geeft koffiedik een nieuw leven. Het is een goede voedingsbodem. Er wordt substraat van gemaakt dat dient als basis voor het kweken van oesterzwammen. Ook andere reststromen worden gebruikt, veelal organisch materiaal met een hoge droge stofgehalte (droog product). Zo wordt aan een organische kringloop gewerkt.

 

Vervolgens worden de oesterzwammen geoogst. Omdat afzet ervan ook lokaal gebeurt, heb je uiterst verse oesterzwammen. En dat proef je!

De uitgewerkte substraatzakken worden gecomposteerd. De vermicast (eindproduct) wordt als organische mest aangeboden om biodiversiteit in de bodem te verrijken. Het zorgt voor de basis van gezonde bloemen en planten in onze leefomgeving.

Oesterzwammen hebben een licht pittige smaak en vaste structuur. Ze smaken heerlijk in diverse gerechten zoals bv. risotto. Verder zijn het bijzonder goede vleesvervangers. Oesterzwamkroketten en -bitterballen moet je eens proberen tijdens lunch of vrijdagmiddag borrel. Wedden dat je het niet bij één kan laten?

Wil je als organisatie of bedrijf oesterzwammen of snacks afnemen? Neem contact op.

 

Service

Ook onze service is van ongekende hoogte, wij gaan verder waar andere stoppen, leveren gratis onze producten tot in de keukenkastjes met 100% elektrisch vervoer.

Hanteren we standaard 2 uur service, want je moet er toch niet aan denken dat je automaat onverhoopt in storing valt en dit niet snel opgelost wordt. Kunnen we het niet direct verhelpen plaatsen we direct een bruikleen koffieautomaat. Deze heeft onze eigen technische dienst standaard bij. Wij zeggen dus niet "we komen zo snel mogelijk" wij houden van transparantie en zeggen gewoon binnen 2uur!

 

Zit je onverwacht zonder koffie, niet getreurd ook hier proberen wij binnen 2 uur onze klanten in te voorzien van koffie.

Wist je dat wij 24/7 365 dagen bereikbaar zijn voor storingen en spoedleveringen!

 

Assortiment

Buiten dat wij koffieautomaten verkopen en verhuren leveren we ook een ruimer assortiment dan wat je van de meeste gewend bent.

 

-Koffie en Toebehoren, wij hebben onze eigen koffiemerk die speciaal voor Three P Coffee gebrand wordt. Ook alle toebehoren worden vooraf op kwaliteit getest. Soms zelf door onze bestaande klanten.

 

-Thee zakjes in diverse smaken maar ook luxe thee met meer dan 60 smaken die periodiek gewisseld worden. De thee zit in afgesloten theedispensers waarbij jij je eigen theezakje mag vullen. Dus pure beleving en een verrijking voor ieder bedrijf.

 

-Soep Wij hebben gekozen voor het merk Effe soep omdat deze kwalitatief door onze klanten als beter getest is waarbij ook nog eens minder zout in zit. Misschien niet geheel onbelangrijk, ook de prijs is 40 tot 50% goedkoper is dan het bekende merk van TV.

 

-Vers fruit Wekelijks beleveren wij een aantal van onze klanten met vers fruit, wij geloven namelijk dat iedere werkgever goed moet zorgen voor zijn personeel waarbij vitaliteit erg belangrijk is.

 

-Toiletdispensers Omdat we toch al voor de koffie bij onze klanten komen is het voor deze bedrijven juist fijn dat ook alle toiletbenodigdheden onder één dak besteld kunnen worden.

 

-Schoonmaakartikelen Hebben een beperkt assortiment, maar bereiden dit uit aan de hand van de wensen en behoeftes van onze klanten.

 

Doel

Is om binnen het MKB 85% van hun facilitaire behoeftes te voorzien om onnodige transporten in de steden te voorkomen. Klanten hebben één aanspreekpunt en één factuur, indien klanten liever een maandfactuur willen kan dit uiteraard ook.

 

Wil jij nu ook Three P Coffee als huisleverancier die duurzaamheid en service hoog in het vaandel hebben staan en jij wil de beste prijs voor je producten en koffieautomaat dan moet je het ons gewoon even laten weten.

Wij komen namelijk geheel vrijblijvend langs zonder verplichtingen.

 

Three P Coffee

info@threepcoffee.nl

www.threepcoffee.nl www.duurzaamkoffie.nl

0162 226073


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.