Na 9 jaar loondienst in de koffiebranche heb ik samen met mijn partner besloten om verder te gaan met een eigen duurzaam koffiebedrijf

Three P Coffee wat staat voor People Planet Profit.

 

Wij als koffieleverancier staan voor duurzaamheid en willen graag een beter klimaat voor onze nieuwe generatie achterlaten.

In alles wat we doen of inkopen kijken wij hoe we de impact op ons klimaat tot een minimum kunnen beperken. Natuurlijk houden we ook onze klant wensen in ogenschouw.

 

Zo werken wij vanuit onze locatie geheel klimaatneutraal en bezoeken/bezorgen we onze klanten met 100% elektrisch vervoer, dus lekker co2 vrij.

 

Buiten duurzaamheid vinden wij het als koffieleverancier belangrijk om onze klanten de service te bieden waar wij achter staan. Daarom houden wij alles in eigen beheer en besteden we niets uit. Wij gaan met onze service verder waar een ander stopt.

 

Hierdoor hebben wij een standaard 2uur service bij storingen en zijn we 365 24/7 bereikbaar voor onze klanten. Kunnen we een automaat niet direct repareren plaatsen we kosteloos een bruikleen automaat zodat onze klanten nooit zonder koffie zitten.

 

Wij zijn open, eerlijk en transparant, daarom staan alle prijzen van ons assortiment netjes in onze webshop vermeld. Geen geheimen of kleine lettertjes want daar houden wij niet van dus doen we ook niet bij onze klanten.

 

Zo  zijn onze Technische Service Contracten (TSC) ook inclusief alle kosten, geen kleine lettertjes zoals bij jaarlijks onderhoud je nog een waterfilter moet afrekenen NEE ook dat zit er bij ons in, zoals ook alle onderdelen, uurloon en voorrijkosten. Echt ALL INCLUSIEF dus.

 

Ons motto is: We doen wat we zeggen en houden de prijzen scherp.

Filosofie: Wij willen graag lokaal ondernemen, we willen weten wat er lokaal speelt en hanteren 40 kilometer rondom Oosterhout NB als ons werkgebied. Onze klanten kunnen verwachten dat ze de maximale service krijgen en alles geheel kosteloos bezorgt wordt, zonder minimum orderbedrag. Wij zijn namelijk van mening dat je alleen de service aan je klanten kan bieden door lokaal actief te zijn.

 

Of klanten nu bij ons een koffieautomaat kopen/huren of alleen artikelen bestellen uit onze webshop maakt voor ons geen verschil, wij gaan graag voor een duurzame relatie want dat is namelijk ons DNA.