Is duurzaam duurder?

Gepubliceerd op 4 mei 2023 om 17:09

Krijg regelmatig de vraag of wij als bedrijf duurder zijn dan andere koffiebedrijven, als ik vraag waarom denk jij dat, krijg ik het eerlijk te horen.

Nou jullie als Three P Coffee zijn zo bezig met duurzaamheid en circulariteit dat dit extra kosten met zich mee brengt.

 

Antwoordt is heel simpel

NEE, dit zit in ons DNA en wij zijn zeker niet duurder dan een ander koffiebedrijf, sterker nog wij gaan graag de strijd aan.

Wij zijn in de regel zelfs goedkoper door slim inkopen, geen onnodige kosten met allerlei managers en dure energiekosten.

Onze werklocatie is klimaatneutraal, hebben geen brandstofkosten, wij laden volledig van onze zonnepanelen het elektrisch vervoer op.

Wij willen ook niet door heel Nederland leveren, want je kan namelijk niet overal de beste in zijn, wij houden het graag lokaal.

Dit betekend 40km rondom Oosterhout, wij willen weten wat er lokaal speelt en onze 2uur service kunnen borgen.

 

Alle kosten die wij niet maken hoeven we dus ook niet door te berekenen en wij vinden het belangrijk dat we een goed klimaat achterlaten voor onze nieuwe generatie. Jij wil toch ook dat onze kinderen een fijn zorgeloos leven kunnen leiden zoals wij dat hebben.

 

Wil jij ook eens een offerte vergelijken met je huidige aanbieder en dit alles ook nog 100% duurzaam geleverd krijgen?

Waarbij we ook nog circulair de koffiedroes retour nemen, laat het ons weten.

Heb je nog een contract bij je huidige leverancier? leveren wij ook gewoon zonder bezorgkosten ons restassortiment hoor! Kun je alvast ervaren wat onze service echt betekend. Want wij doen wat we zeggen.

 

contact via mail of bel ons 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.