Three P Dorado instant medium


✔ Geschikt tot 50 gebruikers

✔ Uitgiftetijd 8 seconden

✔ Gescheiden (heet-) water uitgifte

✔ Eenvoudige druktoetsen

✔ Afmetingen 71 (h) x 32 (b) x 58 (d) cm

✔ Volautomatisch reinigingsprogramma

✔ Weinig onderhoud door ontbreken van koffieresidu

✔ Vaste wateraansluiting / ook verkrijgbaar met handvulling (4,5ltr)

✔ Optioneel koud water functie

✔ Optioneel met onderkast

✔ Optioneel koppenwarmer


Koffievariaties (4 tot 10)

  • Koffie
  • Espresso
  • Cappuccino
  • Café au Lait
  • Espressochoc (cacao,melk)
  • Chocolade
  • Heet water
  • Kannenfunctie
  • Stop functie

Deze Three P instant medium automaat is een veelzijdige koffiemachine en is verkrijgbaar met 7 inch touchscreen of met druktoetsen.

 

Met 300 Kopjes per uur maakt deze koffiemachine een echte krachtpatser met een uitgebreide keuze zoals melk en suiker toevoegingen als ook een kannenfunctie voor vergaderingen. Met name geschikt voor sportkantines, zorginstellingen, semi-horeca, bedrijven waar zetsnelheid belangrijk is en waar meerdere mensen op hetzelfde moment bij elkaar komen voor een kopje koffie.

 

Daarmee kies je eenvoudig de gewenste consumptie in een razend snel tempo. De machine heeft een gescheiden heet wateruitgifte. 


Kies samen met onze adviseur de juiste samenstelling


Optioneel verkrijgbaar om het plaatje compleet te maken

Onderkasten

Koppenwarmer


Geniet van onze uitmuntende service

Onverhoopt toch een storing en je wilt geen omkijken, maar met je corebusiness bezig zijn?

Bieden wij ook een technisch service contract, want service staat bij ons hoog in het vaandel, ons motto is "wat je zegt wat je doet" wij willen gewoon de beste service bieden en gaan verder dan anderen. Waarom vinden wij dat, omdat we alles in eigen beheer hebben. Storingen lossen we direct en snel op ons streven is binnen 2 uur en zijn hiervoor 24/7 bereikbaar, want gasten en/of medewerkers zonder koffie is ondenkbaar. Kunnen we het niet direct ter plaatsen oplossen, dan zetten we tijdelijk een bruikleen automaat weg.

 

Onze klanten weten wat de kosten per jaar zijn, dus nooit onverwachte uitgaves. Want storingen & onderhoud is bij ons ALL INCLUSIEF.

Dit betekend inclusief onderdelen, geen arbeidsloon of voorrijkosten en niet te vergeten 1x per jaar tijdens groot onderhoud het vervangen van het waterfilter om de kwaliteit van de koffie te waarborgen en slijtage gevoelige onderdelen worden vervangen.