Three P Mundo espresso medium


✔ Geschikt 20 tot 50 gebruikers

✔ Uitgiftetijd 35 seconden

✔ Afmetingen 77,1 (h) x 32 (b) x 58 (d) cm

✔ Vaste wateraansluiting

✔ Geen druppel koffie in theewater

✔ Optioneel met onderkast

✔ Keep it Simple


Koffievariaties

  • Café crème
  • Espresso
  • Cappuccino
  • Café au Lait
  • Latte macchiato
  • Chocolade
  • Creamy choc (koffie,cacao,melk)
  • Heet water

Bij het kiezen van een koffiemachine heeft u veel opties van een small tot een large model en van een basis tot zeer luxe modellen met bijvoorbeeld dubbele drankuitgifte, Maar wat als al die extra functies niet belangrijk zijn, maar de prijs als de kwaliteit van de drank de beslissende factoren zijn? In dat geval is onze Mundo Espresso een geweldig alternatief.

Deze machine heeft dezelfde kwaliteiten aan de binnenzijde van de machine als de Dorado's, maar de instellingen (software) en uitstraling zijn beperketer, daarom is dit een prima machine die prijstechnisch erg interessant is.

Deze machine past uiteraard overal prima, zoals productieruimte, sportverenigingen, instellingen, maar uiteraard ook voor kantoren als u geen waarde hecht aan uitstraling.


Geniet van onze uitmuntende service

Onverhoopt toch een storing en je wilt geen omkijken, maar met je corebusiness bezig zijn?

Bieden wij ook een technisch service contract, want service staat bij ons hoog in het vaandel, ons motto is "wat je zegt wat je doet" wij willen gewoon de beste service bieden en gaan verder dan anderen. Waarom vinden wij dat, omdat we alles in eigen beheer hebben. Storingen lossen we direct en snel op ons streven is binnen 2 uur en zijn hiervoor 24/7 bereikbaar, want gasten en/of medewerkers zonder koffie is ondenkbaar. Kunnen we het niet direct ter plaatsen oplossen, dan zetten we tijdelijk een bruikleen automaat weg.

 

Onze klanten weten wat de kosten per jaar zijn, dus nooit onverwachte uitgaves. Want storingen & onderhoud is bij ons ALL INCLUSIEF.

Dit betekend inclusief onderdelen, geen arbeidsloon of voorrijkosten en niet te vergeten 1x per jaar tijdens groot onderhoud het vervangen van het waterfilter om de kwaliteit van de koffie te waarborgen en slijtage gevoelige onderdelen worden vervangen.