Three P Mundo instant small


✔ Geschikt tot 25 gebruikers

✔ Uitgiftetijd 8 seconden

✔ Eenvoudige druktoetsen

✔ Afmetingen 65 (h) x 24,5 (b) x 54,5 (d) cm

✔ Weinig onderhoud door ontbreken van koffieresidu

✔ Vaste wateraansluiting / ook verkrijgbaar met handvulling (4,5ltr)

✔ Optioneel koud water functie

✔ Optioneel met onderkast

✔ Optioneel koppenwarmer


Koffievariaties (4 tot 10)

  • Koffie
  • Espresso
  • Cappuccino
  • Café au Lait
  • Espressochoc (cacao,melk)
  • Chocolade
  • Heet water
  • Kannenfunctie

Deze Three P Mundo instant Small automaat is een veelzijdige koffiemachine die veelal geplaatst wordt in sportkantines, zorginstellingen, semi-horeca en bedrijven waar zetsnelheid belangrijk is. Als je uitstraling niet belangrijk vind maar wel de kwaliteit, snelheid en prijs zit je met de Mundo goed, de Mundo is een echt prijsvechter.

 

Daarmee kies je eenvoudig de gewenste consumptie in een razend snel tempo, dus geen wachttijden. De machine heeft een gescheiden heet wateruitgifte.

Het het bijvullen gaat heel eenvoudig via de ingrediëntencontainers aan de bovenkant, daardoor hoeven de containers er niet uitgehaald te worden.

 

De automaat is in vele variaties verkrijgbaar, alleen koffie of Chocolade, zelfs met soep 


Optioneel verkrijgbaar om het plaatje compleet te maken

Three P Dorado instant small is ook met handvulling verkruigbaar

Onderkast

Watertank voor handvulling


Geniet van onze uitmuntende service

Onverhoopt toch een storing en je wilt geen omkijken, maar met je corebusiness bezig zijn?

Bieden wij ook een technisch service contract, want service staat bij ons hoog in het vaandel, ons motto is "wat je zegt wat je doet" wij willen gewoon de beste service bieden en gaan verder dan anderen. Waarom vinden wij dat, omdat we alles in eigen beheer hebben. Storingen lossen we direct en snel op ons streven is binnen 2 uur en zijn hiervoor 24/7 bereikbaar, want gasten en/of medewerkers zonder koffie is ondenkbaar. Kunnen we het niet direct ter plaatsen oplossen, dan zetten we tijdelijk een bruikleen automaat weg.

 

Onze klanten weten wat de kosten per jaar zijn, dus nooit onverwachte uitgaves. Want storingen & onderhoud is bij ons ALL INCLUSIEF.

Dit betekend inclusief onderdelen, geen arbeidsloon of voorrijkosten en niet te vergeten 1x per jaar tijdens groot onderhoud het vervangen van het waterfilter om de kwaliteit van de koffie te waarborgen en slijtage gevoelige onderdelen worden vervangen.