Three P Dorado espresso large


✔ Geschikt 50 tot 100 gebruikers

✔ Uitgiftetijd 30 seconden

✔ 2 koppen koffie tegelijkertijd

✔ Gescheiden (heet-) water uitgifte

✔ Touchscreen

✔ Afmetingen 86,5 (h) x 37,5 (b) x 60,5 (d) cm

✔ Vaste wateraansluiting

✔ Optioneel koud water functie

✔ Optioneel met onderkast


Koffievariaties

  • Café crème
  • Espresso
  • Cappuccino
  • Café au Lait
  • Latte macchiato
  • Espresschoc (cacao,melk)
  • Chocolade
  • Creamy choc (koffie,cacao,melk)
  • Heet water 

Deze veelzijdige volumemachine is ontwikkeld voor volumes tot 100 gebruikers en serveert uw gasten en medewerkers een espresso, cappuccino of latte macchiato gemaakt van vers gemalen bonen, met één druk via touchscreen. 

De Zwitserse zetgroep en bonenmaler (Ferrari onder de zetgroepen) garandeert deze volautomaat perfecte kwaliteit van de mailing.

De machine is voorzien van een dubbele uitgifte voor koffie en cappuccino, die tijd bespaart. Daarnaast zorgt het aparte heet water uitgiftepunt ervoor dat uw gasten nooit een druppel koffie in hun heet water hebben. 

 

De machine is voorzien van een volautomatisch reinigingsprogramma en zeer gebruiksvriendelijk. 

De machine is perfect voor bedrijven, kantoren, instellingen en productieruimtes in combinatie met zijn design en onderhoud.


Geniet van onze uitmuntende service

Onverhoopt toch een storing en je wilt geen omkijken, maar met je corebusiness bezig zijn?

Bieden wij ook een technisch service contract, want service staat bij ons hoog in het vaandel, ons motto is "wat je zegt wat je doet" wij willen gewoon de beste service bieden en gaan verder dan anderen. Waarom vinden wij dat, omdat we alles in eigen beheer hebben. Storingen lossen we direct en snel op ons streven is binnen 2 uur en zijn hiervoor 24/7 bereikbaar, want gasten en/of medewerkers zonder koffie is ondenkbaar. Kunnen we het niet direct ter plaatsen oplossen, dan zetten we tijdelijk een bruikleen automaat weg.

 

Onze klanten weten wat de kosten per jaar zijn, dus nooit onverwachte uitgaves. Want storingen & onderhoud is bij ons ALL INCLUSIEF.

Dit betekend inclusief onderdelen, geen arbeidsloon of voorrijkosten en niet te vergeten 1x per jaar tijdens groot onderhoud het vervangen van het waterfilter om de kwaliteit van de koffie te waarborgen en slijtage gevoelige onderdelen worden vervangen.