Three P Dorado espresso compact


✔ Geschikt tot 15 gebruikers

✔ Uitgiftetijd 35 seconden

✔ 2 koppen koffie tegelijkertijd

✔ Gescheiden (heet-) water uitgifte

✔ Touchscreen

✔ Afmetingen 52,4 (h) x 32 (b) x 51,5 (d) cm

✔ Vaste wateraansluiting

✔ Optioneel koud water functie

✔ Optioneel met onderkast

✔ Optioneel koppenwarmer


Koffievariaties

  • Café crème
  • Espresso
  • Cappuccino
  • Café au Lait
  • Latte macchiato
  • Espresschoc (cacao,melk)
  • Chocolade
  • Creamy choc (koffie,cacao,melk)
  • Heet water

Deze designvolle Espresso Compact automaat is een kleine, veelzijdige koffiemachine die met een druk via touchscreen tien verschillende koffiesoorten zet op basis van koffiebonen, topping en chocolade.

De Zwitserse zetgroep en bonenmaler (Ferrari onder de zetgroepen) garandeert deze volautomaat perfecte kwaliteit van de mailing wat uiteraard tegoeden komt van de koffie kwaliteit.

 

Met zijn 52,4 cm hoogte past deze Espresso Compact altijd onder de keukenkast. Het moderne display maakt deze machine makkelijk in gebruik en dankzij het geïntegreerde reinigingsprogramma kost het onderhoud weinig tijd.


Optioneel met verse melk

De Three P Dorado Espresso Compact kan bovendien uitgevoerd worden met de MilkBase (verse melk).

Deze melkunit heeft een capaciteit van 4 liter vloeibare melk.

Melksoort wordt opgeschuimd tot een mooie, volle schuimlaag, met steeds weer dezelfde schuimkwaliteit.

Dankzij het unieke systeem, hoeft de melk niet gekoeld te zijn om dit perfecte melkschuim te creëren. Hierdoor geniet je op elk moment van de dag van heerlijke cappuccino’s. Hierdoor is deze unieke Milkbase de perfecte aanvulling voor uw gasten en medewerkers.

Optioneel met verse melk en koppenwarmer

Geniet van onze uitmuntende service

Onverhoopt toch een storing en je wilt geen omkijken, maar met je corebusiness bezig zijn?

Bieden wij ook een technisch service contract, want service staat bij ons hoog in het vaandel, ons motto is "wat je zegt wat je doet" wij willen gewoon de beste service bieden en gaan verder dan anderen. Waarom vinden wij dat, omdat we alles in eigen beheer hebben. Storingen lossen we direct en snel op ons streven is binnen 2 uur en zijn hiervoor 24/7 bereikbaar, want gasten en/of medewerkers zonder koffie is ondenkbaar. Kunnen we het niet direct ter plaatsen oplossen, dan zetten we tijdelijk een bruikleen automaat weg.

 

Onze klanten weten wat de kosten per jaar zijn, dus nooit onverwachte uitgaves. Want storingen & onderhoud is bij ons ALL INCLUSIEF.

Dit betekend inclusief onderdelen, geen arbeidsloon of voorrijkosten en niet te vergeten 1x per jaar tijdens groot onderhoud het vervangen van het waterfilter om de kwaliteit van de koffie te waarborgen en slijtage gevoelige onderdelen worden vervangen.